30 mars 2008

KAL Mystic Light är igång...och detta är clue 1.
Super-vackert mönster...men jag är inte alls nöjd med garnvalet.
Tycker inte det gör mönstret rättvisa..det liksom försvinner i all färgprakt
och melering.
Jag har bestämt mig...jag ska repa upp..lägga undan garnet ..det får mogna ett tag...
..och så ska jag börja om igen..med ett ljusgrått garn.
Det beslutet känner jag mig nöjd med!

Oops!
Ja..vad säger man...
...det har blivit ett beroende! ;-)

Candle Flame ökar i storlek vart eftersom. Jag har gjort slut på en härva nu och den andra jag började med är mycket mer melering i...det syns ganska bra. Men det gör inget tycker jag...plagget får karaktär...och jag gillar det. Vilken tur..för det är ju jag som ska ha den!


Nytt nummer av Interweave Knits låg i brevlådan häromdagen.
Trevlig läsning och många fina mönster.

Gosemojs!
Min gullegris :-)

6 kommentarer:

Linda sa...

Det var en underbar grön färg du har hittat, nu blev jag avis... att jag har missat den?! Vad heter den? Jag håller med om att det är lite dumt när det är melerat, har tänkt tanken själv, men jag fortsätter ändå med mitt melerade garn. Imponerande att du orkar börja om :-).

kd sa...

Mystic Light ser fin ut. Man kanske skulle testa den, jag har ett begie, enfärgar garn... Vilka stickor använder du?

Åh, kan man få gulla lite med misse?

Eldstickan sa...

Jag som älskar grönt, jag vill sticka samma sjal, yyyyll! Men jag har bara ma i huvudet just nu...Framför allt som jag inte kommer åt talen på datorn, dumma universitetets program...///Eldstickan ;o)

Eva i Halmstad sa...

gillar mysticLight, de är svårt med garn val, jag har ett som skiftar färg inte melerat utan, växlar helt, ärinte säker på att de är rätt heller, kanske man ska ha ett ljusare garn så alla flätor syns ordenligt. Gillar vekligen kanten som snurrar runt.
Ditt gröna garn är så härligt, vad ska de bli av de?
Komentarer är överflödiga om CandelFlame.
Ha de gott på dej.
Eva.

Marianne sa...

Det gröna garnet var verkligen läckert. Och mystic light har jag också anmält mig till men inte börjat ännu. Har inte bestämt mig för om jag vill eller ej, men blir sugen när man ser den växa fram på alla bloggar.
Candle flame är också kanonfin.

Anna-Karin sa...

Hej, surfade runt bland stickbloggar och hittade din med fina saker. Det som dock gjorde mig alldeles varm var att du skrivit gosemojs om din katt. Detta var precis vad jag kallade en av mina katter (finns inte längre dock). När man sa Missemojs gosemojsen började han spinna direkt (Egentligen hette han Kaksi). Var bara så mysigt att se någon använda det uttrycket.