25 apr. 2011

Dagar som kommer & går...


...livet!

Ibland får bloggandet "stryka på foten"...dvs vila lite...när det inte händer så mkt ...finns liksom inget särskilt intressant att skriva om (tycker jag, i alla fall).


Påskveckan/helgen som gått har varit lugn...jag har vart lite ledig...och jobbat mycket.


Djuren är ute nu..de får gå ut & in som de vill...och de märks hur glada de är för det.
Lasse & jag har haft vattenkrig i dag...han är så himla mysig och kan stå och gosa hur länge som helst...men när han är klar...då ska han visa att han bestämmer (tror han) och börjar stångas.
Jag tänkte, att nu ska han få minsann..och hällde vattenhinken över honom när han kom, vilket resulterade i att vi blev lika blöta båda två!
 Missarna ligger mest och slöar. Förutom när det finns en traktor att gå upptäcktsfärd i! Det enda påskpyntet jag haft i år. Stickar en maska då & då...på lite allt möjligt...bl a de här. En dag åkte vi över till Vinön och köpte gös...det blev (för oss) en riktig delikatessmiddag den dagen. Vitsipporna blommar för fullt i gräsmattan :-)Tja...så kan en helt vanlig vardaglig vecka se ut, hos mig.

5 kommentarer:

Katarina sa...

Och vilken härlig vecka!

Garnhumlan sa...

Låter väldigt lugnt och skönt!

Dödergök sa...

Ååå vad gott med gös, supersmarrigt.

Vantarna blir jättefina! :)

sinneskatten sa...

Vilken trevlig sida du har inspirerande. Hit kommer jag gärna åter, att du dessutom är "hemifrån" gör att jag kanske kan få njuta av Närke.
När man är bosatt i Västergötland och är Närking tycker man att dialekten "hemma" är gott att höra.
Bye o på återseende.

Annika sa...

Hjälmargös! En av de stora favoriterna. Mums!
Jättefina vantar!