7 sep. 2010

Ibland är vardagar riktigt härliga!Det här gulliga paketet låg och väntade på mig när jag kom till "min andra arbetsplats", Ateljé Norrgården/Ostbiten i Granhammar!
Fina, fina Karin!
Det kan möjligtvis vara en muta...för i nästa stund undrade hon om jag kunde kanske, ev, ta hand om 3 st lamm till som behöver nytt hem! Vi gick och hälsade på dem....de underbara små liven...och då är det ju kört! Klart de får komma...finns det hjärterum....tja,,,ni vet!

Det var 15 textillärare på besök på gården..som förkovrade sig i garn, garn och åter garn. Lite ost också :-)
Servade med kaffe & ostmackor...pratade garn...mönster...stickning...garn...och så lite garn också!
Trevligt!
(blogger är inte på bildhumör idag..lägger bilderna på tvären)


Finfint Alpaca Silk från M&K. Sååå soft och fin lyster!

Och den här boken kunde jag bara inte låta bli att köpa.
Hela boken är full med vackra mönster!
Jag skulle ju delta i Online Stickcafé när jag kom hem, som Lisa dragit igång...men det blev inte mkt stickat...jag fastnade i boken!Så här ser det ofta ut hos mig när jag ska blocka något! Ville skiter fullständigt i att det är nålar överallt! Tur att det är stora knoppar på dem. Jag vet inte hur många gånger jag lyfter bort honom...bara för att några sekunder senare finna honom där igen! Hopplöst!

Jag fortsätter "harva" mig framåt med tvåändsstickning...är uppe vid fingrarna nu på sonens vante nr 1. Och så har jag en liten hemlig stickning på G också...och så kom jag på att jag hade en sockbeställning som ska vara klar i September...så där måste jag lägga på ett kol.


Denna fick jag av fina Maria...Tack!

Jag hoppar över att sända vidare...för det finns så himla många fina, inspirerande bloggar därute.
Vassego...ta för er, allihop! 
:-)

1 kommentar:

Knyppeltanten sa...

Jag har exakt samma problem med mina katter och blockning. Än så länge så har jag tack och lov hittat alla nålar som lossnat efter deras "hjälp"