18 nov. 2009

Mer på G och lite kissar

En "gräddig" Candle Flame på G...eller rättare sagt..nästan klar. När jag bara har avslutningskanten kvar tog garnet slut. Bittert! Den ska i alla fall pryda dotterns frusna hals när den är klar.
Jag stickar lite annat också....men de projekten kommer ej vara med på bild förrän efter jul...kanske att de kan finnas med på Ravelry innan dess.Bia har lagt beslag på datorn!

Och Fjodor gillar stickning :-)


Myskillar...Sixten & Fjodor.
I måndags sällade jag mig till de som tar vaccination mot "den nya influensan".
Har klarat mig bra från biverkningarna...men kännt mig lite "lack". Armen har "kännts" men det har gått bra att sticka....det är huvudsaken! :-)
Sticka och gosa katt...thats life!!

5 kommentarer:

Nobiantary sa...

Vilka mysiga kissar!

Katarina sa...

Tack för kommentaren hos mig. Nej, jag kommer inte att lägga ner bloggen, har insett att den nog duger som den är. Bara jag som behöver sänka min ambitionsnivå lite, och inse att den duger som det är.
Kram

Kattis sa...

Hmm Sticka och gosa katt det är livet skriver du... Hmm nu blir jag ju lite fundersam... VART finns kommentaren "Att umgås och sticka med bästisen i all tysthet med varsin ljudbok i örat är livet" ???? *s*

The Willow Fairy sa...

Bia har helt klart andra planer för dig än surfning. Myskissar. Tomt här hemma utan Madicken, men vi har planer på ett nytt litet liv i vår tillvaro.

Knyppeltanten sa...

Håller helt med i att sticka och gosa med katt är det bästa man kan göra. Dom ger både värme, ömhet och kärlek.