26 juli 2009

Vad ända in i bövelen gör hon nu då?Jo..så här är det...att ju mer jag surfar runt bland stickbloggarna...ju mer inspireras jag av andras alster...och får ett sug att testa och börja på nya saker!
Jag var här och kikade...och fann ett roligt restgarnsprojekt!
Man kan se en hel filt klar här.
Och restgarner har man ju...blir ju en del skvättar över av sockgarner...och så har jag väl en del nystan som nog kanske inte blir några sockor alls...passar utmärkt till en filt!
MIN tanke med detta projekt är...att den kan blir klar vid tiden då man kanse kan räkna med barnbarn...eller barnbarnsbarn..*ha ha*...inget bråttom alltså!


Och så var jag ju bara "tvungen" att testa nya garnet...Zauerball..så här läckert blir det. Härliga mjuka övergångar...Skuggan av mitt forna jag...har nog jobbat i princip hela sommaren...om 3 dagar far jag ut med mannen och husvagnen och ett stort lass med stickningar. Men "bara" i 3 dagar..sen tillbaka till jobbet igen. Tur man trivs med jobbet...annars skulle det nog vara "pest" att jobba när alla andra är lediga.

4 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Kul med restgarnsfiltar, man kan sitta och titta och minnas alla projekten som det blev över garn från. Det svåra är att få ihop tillräckligt mkt av samma grovlek så det inte blir alldeles knöligt.

Den Zauberball-färgen är det ju jag stickar i - är den inte som ett bär man vill äta upp så säg.

Marianne sa...

Den där färgen på Zauerballgarnet var helt i min smak. Vill också ha... :o)

Knyppeltanten sa...

Vilken jättebra ide med restgarnsfilten, blev helt frälst. Ska försöka göra klart lite UFO:n först bara.

Kerstin sa...

Jag var inne i riktiga butiken hos www.vikagarn.se igår och kom där fram till att jag ska sticka en "lusekofta" med diagonalrutor i olika storlekar. Jag har får många år sen köpt vitt och ljustgrått garn i Norge för att sticka en traditionell lusekofta, men inte blivit färdig till det. Vi kom då igår fram till att en kofta av diagonalrutor nog skulle kunna bli fin.