10 maj 2009

Vart tog Glamouren vägen? (om den fanns)

Glamour, ja...här är den osminkade, trötta sanningen!!!
"Mjölkbaren" dvs jag, är laddad!
Så långt från Glamour man kan komma...
Lasse liten är rätt nöjd med det han får.."får"...*ha ha* (när man är slut i huvet roas man lätt) men Herkules...han skulle nog kunna dricka en hel hink om han fick. Helt bottenlös! När han druckit upp sin välling förföljer han mig och knuffar med nosen överallt på mig som om jag vore ett enda stort juver!!!


...men jösses vad de är goa, mina älsklingar!Ibland, på nätterna...kan jag höra hur nån slaskar i mitt vattenglas vid sängen. Det är Gredelin som är törstig. Men hon ids inte köra ner huvudet i glaset som de andra katterna..nej..hon ska minsann på fint manér "tassa" i sig vattnet!


När jag sen nån gång vaknar och behöver en klunk..tror ni jag då kommer ihåg att hon badat tassen i mitt vatten 7511 gånger? Icke, sa Nicke...
...men än har jag inte blivit "kattförgiftad". Är nog immun *hi hi*


Jag försöker hinna sticka några maskor mellan välling och jobb...detta ska bli ännu en tovad väska. Blev helt förälskad i den förra jag gjorde och fick mersmak.
Ett litet tips! Sticka samtidigt som ni ser nåt spännande på tv...jäklar vad fort det går! Själv satt jag och stickade på väskan när bronsmatchen mellan Sverige-USA spelades..som Sverige vann...hej och hå...om man kunde åka fast för "fortstickning" så skulle jag garanterat gjort det!!!

Till sist...jag har köpt mig min egen födelsedagspresent i förskott. Eller rättare sagt...jag sa till mannen i huset (som tycker det är besvärligt med införskaffing av presenter)att jag kunde fixa min present själv..och han betalar! Jodå..det funkade :-)
Jag är nämligen en fan av La Poterie...och just denna serie hade jag lite kaffekoppar och krims krams i. Nu har jag ropat hem på Tradera..och är nu lycklig ägare till detta ..och lite till som ännu inte kommit med posten.
I löööv it! Åter till verkligheten i "vällingträsket".
Ha det gött!

7 kommentarer:

Helena Stickglad sa...

Så söta små flaskbarn du har och vilket vackert porslin! Kram från en "kattförgiftad" stickglad Helena

The Willow Fairy sa...

Gudars vilken söt liten kissekatt. Lite skit rensar magen som man säger. Säkert bra för immunförsvaret med lite kattförgiftat vatten

Catarina sa...

Så sant.. så sant :-)

Garntrollet sa...

Men åhhh, vilka söta lamm! :-) Och katten också. Jag har nog också fått i mig en stor del "katt" genom åren :-)

Camilla sa...

Tycker du passar jättebra som amma, å vill du känna dig lite läcker i lagårn´så kan du ju ta på dig din fina scarf... ;-)

Kattis hörna sa...

*s* Åt tidigare inlägg...
Du är lika vacker som vanligt min älskade vän.. TACK GODE att det är insidan som räknas...*FNISSAR HÖGT*

Och du.... Jag ska på STICKCAFE imorgon.... Ska du??? Nää men just... Denna gång är det DU som jobbar..*fnissar ännu mer* men lugn bara lugn.. Jag tar med din mams....


;-)

Camilla sa...

Hittade väsklänken...

http://www.flickr.com/photos/99462064@N00/3138765305/in/set-72157603028570119/