24 apr. 2009

Lasse liten på äventyr ute...smakar lite torrt gräs..men har inte fått nån finess på det hela ännu :-)...det har inte Herkules heller. De är "välling-freaks".

"Tanterna" i hagen har satt sig i respekt genom "stångnings-uppfostran"! Inte hårt på något vis men tillräckligt för att "de små" ska hålla sig undan.

Tur att de har varandra.

Snacka om storleks-skillnad!Och Bia har klart bästa utsikten! Bra med "säkerhetsavstånd" *hi hi*


Det här "fluffet" ska bli en sån här...
...till svärmor som snart fyller jämnt.

Men, det är ett lustigt" fenomen..det där när man ska göra något åt någon..eller att man har begränsat med tid att göra klart sitt projekt..DÅ minsann är man inte det minsta sugen på att sticka på just DET projektet..utan man vill pyssla med allt annat..och GÄRNA börja med nåt nytt..

...men, men...nu så har jag i alla fall fått igång "krutet" i fingrarna och "tvingar" mig själv att BARA sticka på sjalen..INGET annat!

Det hjälper att ha en riktigt bra ljudbok i öronen samtidigt :-) ... men jösses vad totalt osocial man blir. Tur att det bara är jag och dottern som är hemma ...hon gillar också att "krypa in i sin grotta" och vara osocial *ha ha*Så här skönt har vi det ute på våran altan, där jag sitter och njuter av värmen, ljudbok och stickning.

1 kommentar:

The Willow Fairy sa...

Den sista bilden var ju underbar. Finns det något djur som kan njuta så mkt som katter?