12 mars 2009

Ännu ett FO (finished objekt) :-) ligger på blockning! Jag var RIKTIGT orolig att garnet inte skulle räcka...men si det gjorde det! Det blev t om en liten snutt över! Du hade rätt, Karin :-)
Mer bilder kommer när den är torr.


Och när man är klar med nåt, får man ju börja med nåt nytt!
Ska bli en Birdseye sjal.


Detta är mars-sockorna i Sockklubben. En liten historia för sig..jag har nämligen inte gjort dem själv. Jag gav bort garnet till vännen Katta..det hade legat till sig LÄNGE i mitt härbärge för garn. Men när jag såg det uppstickat ångrade jag mig nästan....började leta efter det men kunde inte finna samma färg igen :-(
Men..slutet gott...jag fick sockorna!!! Weee! De blev så vackra! TACK KÄRA VÄN!
Detta är paketet jag ska skicka ivät i Garn & Kaffe-bytet.

Var på bio igår (hör inte till vanligheterna). Har ju läst trilogin av Stieg Larsson så valet av film var ju självklart. "Män som hatar kvinnor" Den var skitbra! Ofta när man läser boken före filmen är det lätt att bli besviken..men icke! Det var klockren, tycker jag. Nu ser jag fram emot uppföljarna. De kommer inte att visas som biofilmer utan som långfilmer på tv.

2 kommentarer:

Katarina sa...

Så produktiv du är, och allt blir jättefint.

Camilla sa...

Usch vad fint det blir...

Men jag förstår inte, med den hastigheten skulle det nog vara säkrast att stick med plaststickor, trä kan självantända och metall slå gnistor. ;0)