18 jan. 2008

Vem behöver godis när det finns "godis"? *hi hi*
Detta (allt utom Eskimo) låg i min brevlåda igår...fyndat på E-bay.
Har man blivit "besatt" när man köper garner utan att veta vad man ska göra med det? Typ "bra å ha"...å så blir man alldeles barnsligt glad när det kommer...å man sitter å "kramar" sitt garn ömt...men smusslar undan det lite fint i garnkartongen så inte manner ser att lagret ökar för fort? -"det där gamla garnet...har ju legat där i eeevigheeeter"! ;-)


Eskimo-garnet ska i alla fall bli en mycket enkel glesstickad halsduk...en som jag redan har och som är en klar favorit när kylan tränger på. Eskimo är så underbart varmt mot halsen *purr* (spinner som en katt)
Nu har jag fått min "sock-kompis" i Knit more´s Sock-swap. Kul..det är första gången för mig!
Igår (läs tor) var jag och god vän i Karlstad och gjorde stan...lunchade gott och avslutade kvällen med "Riverdance". Klart sevärt...men inte på långa vägar så bra som "Lord of the Dance" var när de var i sverige för ca 10 år sedan. Men skönt å ha en sådan heldag och "bara vara". Naturligtvis letade jag på en garnaffär. Har blivit nån slags "sjuka" när jag kommer till en annan stad.
Mannen hittade jag på soffan i morse när jag gick upp. Magsjuk! Fyyy! Jag får ångest bara jag hör ordet..och nu är det i mitt hus! Vitpepparkornen trillar ner för strupen i långa rader.

3 kommentarer:

Katarina sa...

Vilka härliga färger, förstår din glädje för garn är ju det bästa som finns.
Ha en trevlig helg tillsammans med ditt garn.

Froding sa...

Garn kan man inte ha för mycket av, tror jag..Kul att se dina katter. Vår farm har nu bara 3 eftersom Nora har försvunnit/flyttat. Hon var lite mobbad ev de andra. Vi har letat men men inte hittat henne. Färgteckning på dina är samma som våra gamla, och jag hittade då ett broderi med 2 katter på med exakt den teckningen!!Det ligger nu i en kartong någonstans!!

Frida sa...

magsjuka är inte kul, kom till jobbet idag (har haft heldagars målstyrning) där var 2st som insjuknat sedan igår. Vitpepparkornen flög ner i magen så fort jag kom hem, tar nog en extra dos imorgon... Fint garn du köpt oxå vill ha vill ha vill ha