28 jan. 2008

Efter mycket OM och många MEN...så har jag kommit igång med Sockklubbens Februari-socka! Glad i hågen (trots magsår) fick jag med mig mönstret på min resa till Norge i helgen...tänkte att "här skulle det stickas sockor för glatta livet"...men ack så besviken man kan bli.
Jag fick med mig garn som var för tjockt..så sockan skulle platsa bra på en bred Kalle Anka-fot...har repat 2 ggr...innan jag till slut fann detta sock-garn i min gömma.
Trots repningar känner jag mig nöjd...detta blir ju riktigt fint! Ett roligt och enkelt mönster som är svårt att lägga ifrån sig..."bara en mönsterrapport till"..."och en till" osv...ja..ni förstår...
...och...det är ju faktiskt inte ens februari än :-)

Men det var nog inte en helg att sticka på...jag hade med mig min Secret of the Stole- stickning oxå...men den tappade jag maskor på..fick sitta och sticka bakåt flera varv...och när jag sen kom igång igen så blev det fel på VARTENDA varv...sååå..det var nog ingen bra helg för mig att sticka på helt enkelt....eller så är det svårt att sticka på svenska i norge..vad vet jag *hi hi* (f´låt alla norrmän/kvinnor som ev. läser detta)
Här sovs det "stenhårt" :-)

1 kommentar:

Frida sa...

Vissa dagar vill sig ingenting. Håller på med en ny beskrivning på tovade tofflor (på norska) jag fattar ingenting så det går sakta framåt, vilket är bra för bebiskoftan jag också stickar.